- Please choose product options by visiting Šokolaadi-juustukook pekaanipähklitega.
Näitan tulemusi 25–36, kokku 47 tulemust
-
Piparmündi-šokolaaditort51.00€
Neljakihiline hõrk šokolaaditort mõnusa piparmündi-šokolaadikreemiga. Kaunistuseks klassikalised After Eight šokolaadiruudud.
Koostis: tume šokolaad, nisujahu, hapukoor, keefir, või, muna, rapsiõli, fariinsuhkur, suhkur, kakao, vahukoor, söögisooda, vaniljeekstrakt, sool, piparmündipasta, After Eight šokolaad (suhkur, kakaomass, glükoosisiirup, kakaovõi, PIIMARASV, LÕSSIPULBER, VADAKUPULBRIST toode (PIIMAST), stabilisaator (invertaas), emulgaator (päevalilleletsitiin), piparmündiõli, keedusool, looduslik lõhna- ja maitseaine (vanilli), happesuse regulaator (sidrunhape). Tumedas šokolaadis kakao sisaldus vähemalt 51%)
-
Marja-juustukook47.00€
Mustikate, vaarikate ja sõstarde mahlane kooslus kreemjas juustukoogis digestiive küpsise põhjal.
Marja juustukook koostisosad: TOORJUUST, KOHUPIIM, marjad, suhkur, KANAMUNA, digestiivküpsis (NISUjahu, päevalilleõli, suhkur, glükoosi ja fruktoosisiirum, NISUtärklis, NISUkliid, kergitusaine (naatriumvesiknikkarbonaat, amooniumvesinikkarbonaat, sool), VÕI, vaniljeekstrakt, želee.
-
Banaanitort48.00€
Pehme banaanitort, mis on kaetud valge šokolaadi-toorjuustukreemiga ja mille sisuks on praetud banaanid. Serveerida külmalt!
Koostisosad: toorjuust, banaan, nisujahu, suhkur, valge šokolaad (piim), hapukoor, rapsiõli, muna, või, sooda, küpsetuspulber, sool, vanilje- ja mandliekstrakt.
Banana cake
-
Laimi-juustukook37.00€
Mõnusalt värske, rohke laimimaitsega juustukook, mis on kaunistatud laimilõikudega.
Koostisosad: HAPUKOOR, TOORJUUST, suhkur, MUNA, täisterana NISU küpsised (NISUjahu, taimne palmirasv, suhkur,glükoosi- ja fruktoosisiirup,KERGITUSAINED:naatriumvesinikkarbonaat,ammooniumvesinikkarbonaat) , värske laimimahl, vaniljeekstrakt, värske laimikoor, värske laimi viilud
-
Mustika-juustukook47.00€
Mustikamaitseline juustukook, millele on lisatud hulgaliselt purustatud mustikaid nii täidisesse kui ka kaunistuseks tordi peale.
Koostis: Toorjuust, kohupiim, suhkur, mustikas, kanamuna, digestiveküpsis (nisujahu, päevalileõli, suhkur, glükoosi ja fruktoosisiirup, nisutärklis, nisukliid, kergitusaine (naatriumvesiknikkarbonaat, amooniumvesinikkarbonaat, sool), või, nisujahu, želee, vahukoor, kaunistus (suhkur, täielikult hüdrogeenitud taimerasv (palmituum õli) RSPO, magus vadakupulber, emulgaator E492 (päevalilleõli), rapsiõli, toiduvärvid E120, E153), Võib sisaldada vähesel määral piima ja soja.
Säilivusaeg 4 päevSäilitamistemperatuur +2..+6Celsius -
Azuki juustukook41.00€
Azuki punased magusad oad on kasutusel Jaapanis ja Koreas magustoitude maitsestamisel. Meie kasutame seda maitsvat punast uba, et lisada maitset klassikalisele New Yorgi stiilis küpsisepõhjaga kohupiimakoogile.
Koostis: punase azukioa konserv, toorjuust, kohupiim, suhkur, muna, jahu, Digestive, või, vaniljeekstrakt, vaarikad.
-
Banaani-maapähklivõitort48.00€
Suussulav banaanikook, mille vahel on õhuline maapähklivõi-toorjuustukreem ning banaaniviilud. Maitsetäienduseks purustatud maapähkleid.
Koostis: banaan, nisujahu, toorjuust, suhkur, fariinsuhkur, vahukoor, maapähklivõi, maapähkel, hapukoor, rapsiõli, muna, või, tume šokolaad, sooda, küpsetuspulber, sool, vaniljeekstrakt.
-
Maasika-juustukook47.00€
Maasikamaitseline juustukook, millele on lisatud hulgaliselt maasikapüreed ning kaunistatud värskete maasikatega ja vahukoore tupsudega.
Koostis: toorjuust, kohupiim, suhkur, muna, maasikapüree, digestiivküpsis, või, nisujahu, maasikad, peedi looduslik värv.
Värskete marjadega tortide hindu kohandame iganädalaselt, vastavalt marjade hinnale taluturul.
-
Besee-šokolaaditort. Gluteenivaba.42.00€
Luksuslik beseetort, mille sisuks on beseeplaadid kihiti kohvivõikreemiga. Kaetud šokolaadi, mandlilaastude ja sarapuupähklitega.
Kuna kooke ei valmistata täielikult gluteenivabas keskkonnas siis võib juhtuda, et ka Gluteenivabad koogid sisaldavad mingil määral gluteeni.
Koostis: tume šokolaad, või, muna, suhkur, vahukoor, sarapuupähkel, mandlijahu, lahustuv kohv, sool, sidrunhape.