
-
Sidruni-Limoncello juustukookHind: 45.00€
Pehme ja kreemine sidrunimaitseline juustukook, millele lisatud õrnalt itaaliapärast Limoncellot.
Koostisosad: toorjuust, kohupiim, suhkur, sidrunikooremass( looduslikud lõhna ja maitseained,suhkur,sidrunikoored ,vesi, happesuse regulaator, sidrunihape,stabilisaator tsellulooskummi), muna, digestiivküpsis (NISUJAHU, taimne rasv (kõrgekvaliteediline päevalilleõli), suhkur, glükoosi-ja fruktoosisiirup, NISUTÄRKLIS, NISUKLIID, kergitusaine (naatriumvesinikkarbonaat, ammooniumvesinikkarbonaat), sool. Võib sisaldada vähesel määral SOJA.), või, nisujahu, claro pulber , liköör Limoncello. VALGE ŠOKOLAAD(suhkur,kakaovõi,PIIMAPULBER, emulgaator: SOJAletsitiin(E322)
-
Britta kook mustsõstragaHind: 35.00€ – 44.00€
Suus sulav Britta kook, mille täidiseks kohupiima-vahukoore kreem ja maitse tasakaalustamiseks rohkelt suviseid mustsõstraid.
Britta tort koostis: või, kanamuna, suhkur, niisujahu, küpsetuspulber, piim, mandlilaast, vahukoor, kohupiim, mustsõstar, vaniljesuhkur (suhkur, vanilliekstrakt, maisitarklis)
Säilivusaeg 4 päevSäilitamistemperatuur +2..+6Celsius ————————————————-Britta tort gluteenivaba koostis: või, kanamuna, suhkur, gluteenivaba jahu (riisijahu, kartulitärklis, suhkur, paksendaja: hüdroksüpropüülmetüültselluloos, jaanileivapuujahu; sool, emulgaator: rasvhapete mono- ja diglütseriidid. Võib sisaldada SOJA jääke), küpsetuspulber, piim, mandlilaast, vahukoor, kohupiim, mustsõstar, vaniljesuhkur (suhkur, vanilliekstrakt, maisitarklis). Koogi koostisosad on gluteenivabad, kuid köök ise pole gluteenivaba.
Säilivusaeg 4 päevSäilitamistemperatuur +2..+6Celsius -
Mango-juustukookHind: 43.00€Mangomaitseline juustukook, millele on lisatud hulgaliselt mangopüreed.Juustukooki võib tellida koos lisatud kardemoniga, et saavutada eksootilisem maitse.
Koostis: toorjuust, kohupiim, suhkur, muna, mangopüree, digestiivküpsis, või, nisujahu, mangoliköör,kardemon( valikuline)
-
Kõrvitsa-juustukookHind: 42.00€
Sügiseselt kaneeline ja pehme juustukook, milles on kasutatud eestimaistest kõrvitsatest valmistatud püreed.
Koostisosad: TOORJUUST, kõrvits, TÄISTERANISU KÜPSISED ( NISUJAHU, taimne palmirasv, suhkur,glükoosi- ja fruktoosisiirup, NISUKLIID, kergitusained: naatriumvesinikkarbonaat, ammooniumvesinikkarbonaat ), suhkur, MUNA, fariinsuhkur, VAHUKOOR, ingver, kaneel, muskaatpähkel, šokolaad (kakaomass, suhkur, kakao või emulgaator: päevalilleletsitiin, naturaalne vanilje), MAKROONID ( MANDLIJAHU, MUNAVALGE, tuhksuhkur, vaniljeekstrakt, sool, VÕI, toiduvärv: glütserool, letsitiin, värvaine e110
-
Tequila-laimi juustukookHind: 41.00€
Klassikalise Margarita kokteili koostisosadega maitsestatud kreemine juustukook.
Koostisosad: toorjuust(PIIM, koor, piimhappe mikroorganismide bakteriaalne kääritamine, piima vadak, sool), suhkur, hapukoor (RÕÕSK KOOR 20%, juuretis), MUNA, digestiivküpsis (NISUjahu, päevalilleõli, suhkur, glükoosi ja fruktoosisiirum, NISU tärklis, nisukliid, kergitusaine (naatriumvesiknikkarbonaat, amooniumvesinikkarbonaat, sool) , VÕI, Tequila ja Triple Sec, laimimahl, laimikoor, sool, valge šokolaad.
Kaunistus (suhkur, hüdrogeenitud taimerasv (palmituum), kooritud PIIMApulber, vadakupulber (PIIM), emulgaator E492, E322 (päevalill), toiduvärv E160a.)
-
Calvadose-õuna juustukookHind: 41.00€
Eesti õunadega kreemine juustukook, mis on maitsestatud Calvados VSOP-ga. Kaunistatud vahustatud karamellikastmega. Tõeliselt sügisene maitseelamus.
Koostisosad: TOORJUUST, suhkur, MUNA, digestiivküpsis (nisujahu, päevalilleõli, suhkur, glükoosi ja fruktoosisiirum, nisutärklis,
nisukliid, kergitusaine (naatriumvesiknikkarbonaat, amooniumvesinikkarbonaat, sool), õunamahl, õun, Calvados VSOP, VÕI, VAHUKOOR, fariinsuhkur, suhkrusiirup, kaneel, sool. -
Azuki juustukookHind: 41.00€
Azuki punased magusad oad on kasutusel Jaapanis ja Koreas magustoitude maitsestamisel. Meie kasutame seda maitsvat punast uba, et lisada maitset klassikalisele New Yorgi stiilis küpsisepõhjaga toorjuustukoogile. Tordi lõikamine on saadaval lisatasu eest.
Koostis: Toorjuust, kohupiimapasta, suhkur,punase oa konserv, kanamuna, digestiveküpsis (nisujahu, päevalileõli, suhkur, glükoosi ja fruktoosisiirup, nisutärklis, nisukliid, kergitusaine (naatriumvesiknikkarbonaat, amooniumvesinikkarbonaat, sool), või, nisujahu. Kaunistus: suhkur, täielikult hüdrogeenitud taimerasv (palmituum õli) RSPO, magus vadakupulber, emulgaator E492 (päevalilleõli), rapsiõli, toiduvärvid: punane (E422,E129, E322), must (E422, E153,E322,E433)
-
Tort “Red Velvet”Hind: 34.00€ – 39.00€
Imeilus erkpunane kauni roosimustriga vaniljevõikreemiga kaetud kihiline tort. Saadaval on vanilje-võikreemi või toorjuustu-kreemi variatsioon. Tellimuse vormistamisel palume valida kreemi tüüp. Meile meeldib oma punase sametkoogi sisse panna vaarikaid. Kui aga teile meeldib traditsioonilisem Ameerika versioon ilma vaarikateta, valige “ilma vaarikateta”.
Koostis: suhkur, muna, nisujahu, keefir, või, vaarika, punane toiduvärv (glycerol 422, colors 129, lecithin 322), kakao, valge veini äädikas, sooda, vaniljeekstrakt. Toiduvärvid võivad avaldada negatiivset mõju laste aktiivsusele ja tähelepanuvõimele. Toiduvärvid võivad avaldada negatiivset mõju laste aktiivsusele ja tähelepanuvõimele.